Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 17:18

Poledica replicirao: Da sam znao da je pomoć od 500 evra, rekao bih im da se ne brukaju

"I to 500 evra bruto", tvrdi predsednik Sindikata Nezavisnost

Prozvan je prvi čovek Sindikata Nezavisnost da je izigrao Fudbalski savez Srbije. Navodno je Mirko Poledica ohrabrio FSS da uplati fudbalerima koji su štrajkovali po 500 evra pomoći, ali on u replici Vladimiru Matijaševiću, sportskom direktoru saveza, kaže da mu niko nikad nije rekao o kojoj se sumi zaista radi.

A, da je znao, odmah bi im rekao da se „ne brukaju“, kaže Poledica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u saopštenju za javnost koje je objavio Sindikat Nezavisnost.

Tačno je da me zvao Vladimir Matijaševic 26. Juna 2020. i pitao šta mislim o tome da FSS pomogne igračima. Naravno, rekao sam da je to sjajna ideja i da ću prvi pohvaliti FSS ako to urade. Na njegov zahtev da nikome ništa ne pričam, ispoštovao sam reč zato što je za mene reč svetinja i nisam nikome ništa pričao osim što sam se posavetovao sa jednim igračem u koga sam imao poverenja.

Nisam znao o kom iznosu se radi, niti mi je rečeno. Da sam znao o kom iznosu se radi, prvi bih rekao da se ne brukaju. Juče kada je doneta odluka da se pomogne igračima sa 500 evra, napisana mi je poruka da je 500 evra bruto. Dakle, ne radi se o 500 evra već je iznos znatno manji.

Reakcija igrača je potpuno očekivana zbog toga što je FSS već istim tim igračima naplatio i više od 500 evra da dobiju ispisnice iz klubova dužnika, a pre toga su logistički pomagali klubovima da izigraju igrače.

Namere Vladimira Matijaševića su bile poštene i zaslužuje poštovanje svih igrača. Rekao bih da ga je FSS doveo u zabludu,  iako on to nije zaslužio zato što je imao iskrene i dobre namere“, naglasio je Mirko Poledica.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.