Poklonite se, imamo gol sezone, Puškaš se nazire, trofej ide u La Korunju? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 08:31

Poklonite se, imamo gol sezone, "Puškaš" se nazire, trofej ide u La Korunju? (video)

Laureat bi mogao da bude Venecuelanac, gol je veličanstven...

Slika je obišla svet, zaista teško da ćemo videti lepši gol od ovoga u ostatku sezonu, videćemo šta će se dešavati na jesen.

Tek, napadač La Korune, Kristijan Santos je pogotkom protiv Ueske postavio novi standard.

Ovaj fudbaler je postigao samo sedam golova za Galicijce u dve godine, ranije je igrao za Alaveš, a mnogi ga se sećaju iz Holandije gde se u NEC iz Najmegena nadavao golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << To mu je kupilo kartu za jaču ligu, no nikada nije ponovio te partije.

Ipak, ovo što je napravio juče, zaista je za sve liste, Deportivu će pomoći u borbi za opstanak, a slavili su i u Kadizu koji je sada drugoplasiranoj Ueski pobegao pet bodova i na Obali Sunca već naziru Primeru.

Stunning goal from Christian Santos to put Deportivo La Coruna 2-1 up v Huesca. They’ll be celebrating this one in Cadiz pic.twitter.com/BlXbrhd8Qs

— @swench (@swench) July 5, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.