Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 08:23

Spektakularan pogodak napadača Deportiva

Fudbaleri Deportiva iz La Korunje savladali su u Uesku sa 2:1 u utakmici druge španske lige, koja će ostati upamćena po fantastičnim golovima domaće ekipe.
Ueska je povela u osmom minutu preko Rafe Mira, ali je Depor već do poluvremena preokrenuo.

Prvo je Ager Ageče postigao izuzetno lep gol sa više od 25 metara, ali je i njega zasenio napadač Kristijan Santos, koji je u 43. minutu napravio potez kojim je obeležio dan u španskom fudbalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Posle sjajne akcije po levoj strani, odigravanja petom i centaršuta Salve Ruisa, Santos je uhvatio akrobatski volej preko glave i poslao loptu u gornji desni ugao.
Deportivo je tim golom došao do pobede i ostao 15. na tabeli sa 48 bodova, dok Ueska nije uspela da iskoristi kiks Saragose, ali je ostala druga sa 61 bodom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poklonite se, imamo gol sezone, "Puškaš" se nazire, trofej ide u La Korunju? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020

Laureat bi mogao da bude Venecuelanac, gol je veličanstven....Slika je obišla svet, zaista teško da ćemo videti lepši gol od ovoga u ostatku sezonu, videćemo šta će se dešavati na jesen...Tek, napadač La Korune, Kristijan Santos je pogotkom protiv Ueske postavio novi standard...Ovaj fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.