Poketinove glavobolje: Spursi na Meaci bez petorice

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketinove glavobolje: Spursi na Meaci bez petorice

Totenhem u utorak gostuje na "Đuzepe Meaci" milanskom Interu u okviru prvog kola Lige šampiona, a menadžer "pevaca" Maurisio Poketino ima prilične probleme sa izostankom fudbalera.

Na golu Totenhema i dalje neće biti Igo Ljoris koji nije branio ni protiv Liverpula zbog manje povrede. Izostaje i Dele Ali, kao i Musa Sisoko, a argentinski stručnjak Maurisio Poketino je pred meč sa Interom obelodanio da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su u Lonodnu ostali Tobi Aldervireld i Kiran Tripije.

"To je tehnička odluka. Možete da pogeldate u rečniku. Taktička nije, to je odluka na terenu. Mada pretpostavljam da možete da je ovo taktička odluka van terena", rekao je Poketino o izostanku dvojice defanzivaca koji su obojica bili starteri u meču sa Liverpulom.

"Ni jedno ime nije bitnije od nekog drugog. Najvažniji je kolektiv. Svi su tu kako bi dali najbolje od sebe. Imamo mnogo utakmica pred nama. U teškoj smo situaciji posle Svetskog kupa. Imamo plan da se neki igrači odmaraju u nekim takmičenjima", poručio je Argentinac koji dodaje da nije zabrinut zbog nedostatka golova kod Harija Kejna.

"Lako je kritikovati ga kada ne daje golove. Mnogo je uradio za ovaj tim u prethodne četiri godine. Lako je kriviti Harija. Nisam zabrinut, nema to veze sa umorom. Ovo je sve kolektivni problem, a ne problem zbog jednog igrača", kaže Poketino koji dodaje da Totenhem nije favorit u Ligi šampiona.

"Ako pokažemo lice koje smo pokazali protiv Votforda, biće teško. Ako isto pokažemo kao protiv Liverpula biće teško. Ako pokažemo samo delić od onoga što smo uradili na "Old trafordu", onda smo možda favoriti. Moramo da ostanemo na zemlji. Poslednja dva poraza su bila poziv na buđenje".

Totenhem gostuje Interu u prvom kolu Lige šampiona u utorak od 18 časova i 55 minuta.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Problemi Poketina, petorica ne igraju na "Meaci"

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018

Veliki problemi za Maurisija Poketina pred duel protiv Intera...Večeras se u jednom od derbija prvog kola Lige šampiona sastaju Inter i Totenhem, a gosti iz Londona su u velikom problemu...Maurisio Poketino ne može da računa na čak petoricu standardnih fudbalera...Ugo Loris neće braniti zbog povrede,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.