Pogledajte Đokovića u »ludom« plesu sa navijačem (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Đokovića u »ludom« plesu sa navijačem (VIDEO)

Po završetku meča sa austrijancem Hajder-Mauerom, tokom pobjedničkog intervjua Novak Đoković je upitan da li je na tribinama primjetio navijača koji je plesao i zabavljao publiku, na šta je Novak potvrdno odgovorio.

" Sjećam ga se još prije sedam godina. Znam tog lika, on je pravi denser, samo ne znam kako može u ovakvim uslovima velike vlažnosti da nosi toliko majica. Čoveče, hvala ti što igraš za mene i što nas sve zabavljaš" rekao je Đoković po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << meča.

To je ekscentričnom navijaču bio signal da se spusti do terena, gdje je uz taktove muzike, koja je puštena sa razglasa počeo da igra, a ubrzo mu se pridružio i Nole, koji je još jednom pokazao zašto ga smatraju najvećim šoumenom među teniserima.

Rasplesani navijač je poslije "ludog" plesa zagrlio Đokovića i poklonio mu majicu sa motivima Njujorka.

Novak je četiri puta bio u finalu US opena, a trofej je podigao 2011. godine.

- Zbog ovog ili onog razloga nisam uspevao da napravim taj završni korak. Od 2007. godine sam u svakom polufinalu u Njujorku, uslovi ovde mi odgovaraju, osećam se dobro i svake godine dajem sve od sebe da bih došao u poziciju da podignem pehar. Ni ova godina se neće po tome razlikovati. Ovde sam da bih se borio za titulu - zaključio je Novak Đoković.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pogledajte Đokovića u »ludom« plesu sa navijačem (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 03.Sep.2015

Po završetku meča sa austrijancem Hajder-Mauerom, tokom pobjedničkog intervjua Novak Đoković je upitan da li je na tribinama primjetio navijača koji je plesao i zabavljao publiku, na šta je Novak potvrdno odgovorio..." Sjećam ga se još prije sedam godina. Znam tog lika, on je pravi denser, samo...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.