Poginuo proslavljeni hrvatski olimpijac

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 14:37

Poginuo proslavljeni hrvatski olimpijac

Hrvatsku je zatekla vest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio legendarni skijaš, Antonio Rački.

Radi se o tragediji koja se dogodila u tunelu "Pećine" u Rijeci.

Hrvatski mediji navode da je 19-godišnji vozač izgubio kontrolu nad automobilom usled neprimerene brzine i udario u teretno vozilo.

Najpre je objavljeno da su život izgubile dve osobe, a potom da je jedna od njih Antonio Rački, bivši skijaš i učesnik Zimskih olimpijskih igara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Takođe se navodi da je među povređenima u ovoj nesreći i njegov sin.

Rački, koji je imao 50- godina, učestvovao je na ZOI u norveškom Lilehameru 1994. godine, kao i u japanskom Naganju 1998.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: U tunelu poginuo hrvatski olimpijac

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024

Učestvovao je na Igrama u Lilehameru i Naganu...Hrvatsku je ovog jutra zatekla tužna vest. U saobraćajnoj nesreći u tunelu Pećine u Rijeci je život izgubio Antonio Rački (50), proslavljeni skijaški trkač i učesnik Zimskih olimpijskih igara...Hrvatski mediji su preneli da je do nesreće došlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.