TRAGEDIJA: U tunelu poginuo hrvatski olimpijac

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 14:58

TRAGEDIJA: U tunelu poginuo hrvatski olimpijac

Učestvovao je na Igrama u Lilehameru i Naganu.

Hrvatsku je ovog jutra zatekla tužna vest. U saobraćajnoj nesreći u tunelu Pećine u Rijeci je život izgubio Antonio Rački (50), proslavljeni skijaški trkač i učesnik Zimskih olimpijskih igara.

Hrvatski mediji su preneli da je do nesreće došlo kada je devetnaestogodišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilom usled neprimerene brzine i u krivini je udario u teretno vozilo.

Rački je ostao na mestu mrtav. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pored njega, još jedna osoba je izgubila život.

Prema nezvaničnim informacijama koje je preneo Novi list, među povređenima je i njegov sin.

On je bio učesnik Zimskih olimpijskih igara u norveškom Lilehameru 1994. i u japanskom Naganu četiri godine kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAŠNA TRAGEDIJA POGODILA HRVATSKU: Poginuo proslavljeni olimpijac (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2024

Takođe se navodi da je među povređenima u ovoj nesreći i njegov sin. Hrvatsku je zatekla vest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio legendarni skijaš, Antonio Rački. Tragediji se dogodila u tunelu „Pećine“ u Rijeci. Hrvatski mediji navode da je 19-godišnji vozač izgubio kontrolu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.