Pogbin kiks, preokret i na kraju novo razočaranje - Takav je, ipak, Solskjerov Junajted! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 23:18

Pogbin kiks, preokret i na kraju novo razočaranje - Takav je, ipak, Solskjerov Junajted! (video)

Junajted ispustio pobedu u poslednjoj sekundi!

Fudbaleri Mančester Junajteda propustili su savršen trenutak da konačno preuzmu treće mesto na tabeli, pošto im je večeras na "Teatru snova" Sautempton ukrao pobedu golom u poslednjim trenucima meča - 2:2 (2:1).

Sautempton je poveo, Junajted se brzo vratio golovima Rašforda i Marsijala, ali je potom dopustio gostima da u poslednjem trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle kornera, dođu do velikog boda.

Nije sve krenulo kako treba po Junajted, pošto je u 12. minutu Pol Pogba napravio veliku grešku ispred šesnaesterca, što su gosti kaznili munjevitom akcijom, koju je golom krunisao Armostrong.

 Taj gol nije poremetio igru Junajteda, tačnije, domaći su zaigrali još bolje i u narednih 10 minuta u potpunosti preokrenuli rezultat.

U 20. minutu, Pogba se donekle iskupio, ubacio je dobru loptu pravo u noge Marsijalu na petercu, a Francuz odložio do Rašforda koji pogađa za 1:1.

Tri minuta kasnije, Marsijal je strelac, ponovo je akciju započeo Pogba, tj. proigrao je Bruna Fernandeša, a ovaj samo sproveo dalje do Francuza koji unosi loptu u sredinu i zateže je pod prečku - 2:1.

Pogba je u potpunosti mogao da se iskupi na isteku pola časa igre, kada je sa 20 metara šutirao preko prečke i to je bilo sve od igre u prvih 45 minuta.

Drugo poluvreme nije bilo preterano uzbudljivo, Junajted je igrao sigurnije na sredini i bez žurbe ka protivničkom golu.

Sautempton je najbolju šansu propustio u 49. minutu kada je Redmond šutirao pored gola, a isti igrač je u samom finišu meča "zaledio" navijače Junajteda, pošto je njegov još bolji pokušaj zaustavio De Hea.

Junajted je mogao da reši pitanje pobednika u 56. minutu, ali je Rašford bio zamalo neprecizan. Nešto kasnije je pokušao i Marsijal sa 20 metara, ali je ovaj put šutirao preko gola.

Treba istaći i to da je naš Nemanja Matić ponovo na terenu proveo 90 minuta i opet je doneo neophodni balans i stabilnost ekipi na sredini terena, ali nije mogao da pomogne i spreči gol u poslednjem napadu.

Nepotreban korner, ali sjajan centaršut u srce peterca, Obafemi je iskoristio i poslao pod prečku za konačnih 2:2.

Sve u svemu, Junajted je propustio da osvoji možda i tri najvažnija boda, koja bi mu donela konačno treće mesto na tabeli. Čelsi je ostao treći sa 60 bodova, Junajted i Lester sada imaju po 59.

Ova tri tima će do samog kraja voditi bitku za pozicije 3 i 4, naročito ako uzmemo u obzir da upravo u poslednjem kolu Junajted gostuje Lesteru, pa će u direktnom okršaju moći da "overe" povratak u Ligu šampiona.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.