Pogba se nije teže povredio

Izvor: B92, 04.Sep.2023, 21:07

Pogba se nije teže povredio

Francuski fudbaler Pol Pogba nije doživeo težu povredu na utakmici protiv Empolija, saopštio je njegov klub Juventus.

"Pregledi koje je obavio Pol Pogba isključili su bilo kakvo oštećenje mišića. Pokazali su blago preopterećenje mišića desne butine", naveo je Juventus u saopštenju.

Juventus je dodao da će Pogba, koji nije pozvan u tim Francuske za mečeve protiv Irske i Nemačke, nastaviti da se oporavlja "da bi se potom vratio treninzima".

Pogba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u utakmici protiv Empolija, koju je Juventus dobio sa 2:0, ušao u igru u 62. minutu, a meč je završio držeći se za desnu butinu.

Bila je druga utakmica zaredom koju je počeo kao zamena, a posle košmarne sezone 2022/23. poremećene povredama i svedena na samo deset odigranih utakmica.

Juventus je trenutno treći na tabeli Serije A sa sedam bodova, a u narednom, četvrtom kolu dočekaće Lacio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.