Počinje prodaja karata za kvalfikacioni turnir u Beogradu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za kvalfikacioni turnir u Beogradu!

Postojaće opcija kupovine kompleta, ali i pojedinačnih ulaznica

Dok je i dalje neizvesna sudbina košarkaške reprezentacije Srbije zbog suspenzije kojom preti Fiba, Košarkaški savez Srbije objavio je da će prodaja karata za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre početi od subote, 7. maja. Ljubitelji košarke biće u prilici da kupe komplet karata sa kojim će moći da gledaju sve utakmice koje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su na takmičarskom programu turnira u Beogradskoj Areni.

Kompleti karata će 7. i 8. maja biti u prodaji samo na biletarnici Beogradske arene. Od 10. maja kompleti karata će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima kao i na internet stranici.

Dnevne karte za grupnu fazu takmičenja 4, 5. i 6. jula, kao i polufinalne utakmice 8. jula, koje omogućavaju gledanje obe utakmice toga dana, naći će se u prodaji od 20. maja kao i karte za finalnu utakmicu u subotu 9. jula. Cena ulaznica biće u rasponu od 2.000 do 10.200 dinara za komplete, odnosno od 400 do 2.600 za dnevne ulaznice, zavisno od dana kada se mečevi budu igrali

Na kraju teksta postavljen je grafički prikaz Kombank Arene, kao i tačne cene.

(FOTO: kss.rs, MN Press)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neka FIBA preti, KSS prodaje karte za kvalifikacioni turnir! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016

Košarkaški savez Srbije danas je na zvaničnom sajtu objavio cene karata za kvalifikacioni olimpijski turnir, koji bi trebalo da bude održan u Beogradu...Kažemo ''trebalo'', jer i dalje postoji opasnost da FIBA preduzme i drugi, još drastičniji korak u kažnjavanju nacionalnih saveza, a zbog poznatih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.