Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBAR ZNAK: Počinje prodaja ulaznica za kvalifikacioni turnir za OI

Već od subote 7. maja ljubitelji košarke biće u prilici da kupe komplet karata za FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir (OKT) sa kojim će moći da gledaju sve košarkaške utakmice koje su na takmičarskom programu OKT u Beogradskoj Areni.

Kompleti karata će 7. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i 8. maja biti u prodaji samo na biletarnici Beogradske arene. Od 10. maja kompleti karata će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima kao i na veb stranici http://www.eventim.rs/ kada će početi i prodaja putem interneta.
OBRADOVIĆ: Biće to lep turnir bez Srbije, Španije, Grčke…
Dnevne karte za OKT za grupnu fazu takmičenja 4, 5. i 6. jula i polufinalne utakmice 8. jula, koje omogućavaju gledanje oba meča toga dana, naći će se u prodaji od 20. maja, kao i karte za finalnu utakmicu u subotu 9. jula.
Za više informacija o prodaji karata posetite: fiba.com/oqtserbia/tickets.
EVROLIGA, TOP 5: Dangubić i Teodosić u odabranom društvu (VIDEO)
Podsećamo da i dalje postoji opasnost da FIBA oduzme kvalifikacioni turnir Srbiji i to sve zbog problema na relaciji Evroliga – FIBA Evropa. Najava prodaje ulaznica je možda dobar znak da do toga neće doći.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Počinje prodaja karata za kvalfikacioni turnir u Beogradu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016

Postojaće opcija kupovine kompleta, ali i pojedinačnih ulaznica..Dok je i dalje neizvesna sudbina košarkaške reprezentacije Srbije zbog suspenzije kojom preti Fiba, Košarkaški savez Srbije objavio je da će prodaja karata za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre početi od subote, 7. maja. Ljubitelji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.