Počelo je žestoko, Oks razgalio Enfild! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je žestoko, Oks razgalio Enfild! (video)

Kakav početak Liverpula.

U derbiju 23. kola Premijer lige Liverpul je ugostio ekipu Mančeter sitija i poveo na samom početku.

Već u devetom minutu, Firmino je ukrao loptu na nekih 35 minuta, proigrao Okslejd-Čemberlena, a ovaj preciznim udarcem u suprotan ugao savladao Edersona.

Zanimljivo, Oks je postigao treći gol u dresu Liverpula u 20. meču za Liverpul u Premijer ligi, a u Arsenalu mu je za isti učinak trebalo 71 utakmica.

Vodeći pogodak Liverpula, pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zna se koja je najkritičnija pozicija u Liverpulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Ovakve greške se ne praštaju na ovakvom meču...U derbiju 23. kola Premijer lige Liverpul je ugostio ekipu Mančeter sitija, a gosti su u finišu prvog poluvremena došli do izjednačenja...Igrao se 41. minut kada je Kajl Voker dugom loptom pronašao Sanea, Džo Gomez je proplivao, a Nemac prohujao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.