Čelsiju samo bod kod kuće, Marko Srbin plesao u Jorkširu

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsiju samo bod kod kuće, Marko Srbin plesao u Jorkširu

Lester odneo bod sa gostovanja kod aktuelnog šampiona, iako je u finišu ostao sa desetoricom, popodne obeležio Arnautović.

'Plavci' su propustili priliku da bar na neko vreme zauzmu drugo mesto na tabeli Premijer lige. Lester je odoleo na 'Stamford Bridžu', utakmica je završena najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Aktuelnom šampionu Engleske nije pomoglo ni to što su gosti poslednjih dvadesetak minut ameča bili sa igračem manje u polju, pošto je Čilvel morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ranije vani zbog dva žuta kartona.

Inače, ovo je bila jedina od ukupno šest utakmica ovog popodneva u Premijer ligi na kojoj nije pao nijedan gol.

Najviše golova palo je u Hadersfildu, gde se sladio Vest Hem, i to najviše zahvaljujući Marku Arnautoviću. Srbin sa austrijskim pasošem se istakao golom i s dve asistencije za Lancinija u drugom poluvremenu.

"Čekićari" su odneli ceo plen, tukli su 'Terijere' sa ubedljivih 4:1. Na velikom odmoru bilo je 1:1, prvo je Nobl doveo goste iz istočnog Londona u vođstvo, do odlaska na odmor poravnao je Loli.

Na dobrom putu da osvoji tri boda u gostima bio je i Sautempton, ali su Tadić i drugovi ostali bez pobede na 'Vikaridž roudu' u nadoknadi.

"Sveci" su vodili u Votfordu sa 2:0 na poluvremenu, Vord-Praus je dao oba gola, drugi na asistenciju Dušana Tadića, a 'stršljenovi' su u nastavku uspeli najpre da se vrate preko Greja, da bi im u poslednjim trenucima bod doneo Dukure.

Pobednika nije bilo ni u duelu Njukasla i fenjeraša Svonsija na 'Sent Džejms Parku'. Meč je završen rezultatom 1:1, oba gola pala su sredinom drugog poluvremena, prvo je Aju doveo 'labudove' u vođstvo, a Hoselu je poravnao šest minuta kasnije samo što je ušao u igru.

Kristal Palas je produbio Barnlijevu krizu i savladao ga sa 1:0 na svom 'Selharst parku'. Jedini gol na utakmici postigao je Bakari Sako posle dvadeset minuta igre, Luka Milivojević je odigrao ceo meč za 'Orlove'.

Kod kuće je slavio i Vest Brom, 'Vrećice' su prekinule crnu seriju pobedom nad Brajtonom (2:0). Trijumf posle dugo vremena su režirali defanzivci Džoni Evans i Doson.

Današnji program u Premijer ligi završava se duelom Totenhema i Evertona na "Vajt hart lejnu", koji počinje u 18:30h.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bez golova u Londonu, asistencija Tadića

Izvor: RTS, 13.Jan.2018

Fudbaleri Čelsija i Lestera odigrali su bez golova na Stanford Bridžu, Vest Hem, Kristal Palas i Vest Bromič upisali su pobede, dok su po bod u 23. kolu Premijer lige upisali Sautempton, Votford, Njukasl i Svonsi. . Čelsi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.