Počelo je, Barsa poslala prvu zvaničnu ponudu, stigao odgovor Intera!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 16:52

Počelo je, Barsa poslala prvu zvaničnu ponudu, stigao odgovor Intera!

Ono o čemu slušamo i pišemo nedeljama pa i mesecima unazad, i zvanično je krenulo u realizaciju.

Barselona je poslala prvu zvaničnu ponudu za Lautara Martineza, a ona glasi - Nelson Semedo + Arturo Vidal + 70 miliona evra i Inter je odbio!

Kako je danas preneo novinar Gazeta delo Sporta, Nikolo Skira, Barsa je krenula u ofanzivu i zvaničnim putem, ali u Interu smatraju da je ova ponuda nedovoljna. Tačnije, nije precizirano da li Inter želi još novca ili nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugog igrača u trampi.

To sigurno nije Arturo Vidal, koga Antonio Konte jarko želi, ali nije isključeno da Inter ne želi Nelsona Semeda.

Detalji nisu poznati, ali možemo samo da pretpostavimo da bi Inter pre želeo nekog drugog igrača nego Portugalca, a Barsa je ranije nudila i Žan-Kler Todiba, Karlesa Alenju i Ivana Rakitića, tako da se nastavak pregovora očekuje u narednim danima.

Inter navodno i dalje pokušava da natera Barselonu da plati 111 miliona evra koliko iznosi otkupna klauzula, ali Katalonci jednostavno nemaju toliki novac ovog leta.

Čekamo nastavak pregovora, a prema najavama, doći će do ubrzanih, pošto oba kluba, pa i sam igrač, žele da završe sve do kraja meseca...

Što se Lautara tiče, on je prihvatio uslove Barselone, koja mu nudi 10 miliona evra godišnje i ugovor do leta 2025. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter odbio ponudu Barselone za Martinesa

Izvor: B92, 11.Maj.2020

Barselona je poslala zvaničnu ponudu za Lautara Martinesa, ali je Inter odbio...Saga oko argentinskog napadača se nastavlja...Martinesova otkupna klauzula iznosi 110.000.000 evra, ali je Inter odlučio da spusti cenu na 90.000.000, ako Barselona u transferu pošalje i dvojicu igrača...Inter je naveo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.