Partizanovo blago u Toskani! Igraju za siću, vreme za povišicu ili odlazak?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 13:04

Partizanovo "blago" u Toskani! Igraju za "siću", vreme za povišicu ili odlazak?

Fiorentina ima fantastične mlade igrače, dvojica su proizvod Partizanove fabrike, mogli bi da zarade stotine miliona, ipak, odluka će biti drugačija...

Fiorentina bi mogla da napuni kasu tokom leta, imaju niz talentovanih igrača, ali novi gazda Roko Komiso neće rasprodavati tim. On je obećao navijačima da će zadržati osnovu, iako bi za trojicu fudbalera mogao da uzme više od 150 miliona evra.

Postoji jedino mogućnost da ode Kjeza. On želi da napusti klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao je dogovor sa Juventusom, sada je u igri i Inter, ali Fiorentina ga neće pustiti ispod 70 miliona evra. Doduše, Juve ima par aduta kojima bi ubedio Amerikanca da im proda Kjezu, recimo da ubaci Orsolinija ili još nekog igrača u trampu.

Što se tiče Blekija Milenkovića, ugovor mu ističe za tri sezone, ni njega "Ljubičasti" ne žele da prodaju, tačnije, bivši fudbaler Partizana je stub oko koga će graditi odbranu. U toku su pregovori da produži ugovor i povećaju mu platu. Naime, za njega je odbijena ponuda Napolija prošlog leta, a raspitivao se Junajted. Milenkovićeva cena je oko 40-50 miliona evra, ali ovo leto svakako nije pravo za prodaju tako dragocenog mladog igrača.

Ipak, momak iz Žarkova bi trebalo da dobije povišicu, igra za

800 000 evra po sezoni, u PL bi mogao da uzme sigurno šest ili sedam puta više novca.

U sličnoj situaciji je Kastrovili, čija je plata 200 000 evra, hoće ga svi najveći italijanski klubovi, ali u Fiorentini neće ni da čuju. Ovaj mladi vezista i reprezentativac će takođe dobiti povećanje i nov ugovor, a slično čeka i našeg Vlahovića. "Novi Ibra" igra za 200 000 evra, mnogi bi ga rado oteli Fiorentini, ali on je sam izjavio da želi da ostane i da u Fiorentini vidi budućnost.

Dakle, Toskanci imaju pravo blago u svojim redovima, ali će morati da revidiraju ugovore "zlatnim klincima" kako bi ih zadržali na "Frankiju".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Počelo je, Barsa poslala prvu zvaničnu ponudu, stigao odgovor Intera!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020

Ono o čemu slušamo i pišemo nedeljama pa i mesecima unazad, i zvanično je krenulo u realizaciju...Barselona je poslala prvu zvaničnu ponudu za Lautara Martineza, a ona glasi - Nelson Semedo + Arturo Vidal + 70 miliona evra i Inter je odbio!..Kako je danas preneo novinar Gazeta delo Sporta, Nikolo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.