Počelo drastično kresanje plata u Zvezdi, od Terzića pa nadalje!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 21:27

Počelo drastično kresanje plata u Zvezdi, od Terzića pa nadalje!

Hoće li igrači ovo prihvatiti?

Nepopularne mere u Crvenoj zvezdi ovog leta!

Zbog izostanka milionske zarade na koju su u Zvezdi mogli da računaju u prethodne dve godine, kada je njihov tim igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana odlučili su da, za početak, sebi smanje plate za čak 50 posto, preneo je večeras ''Kurir''!

Prema tim saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i njegovi prvi saradnici će do daljnjeg primati umanjene plate, a uz njih i operativni direktor Marko Petrović, sportski direktor Mitar Mrkela, kao i trener Dejan Stanković!

Međutim, tu nije kraj.

Ono što se sada očekuje je da se i igrači solidarišu sa čelnicima kluba i svojim trenerom i da prihvate da se i njima smanje plate, kako bi klub mogao da bez problema pregura ovaj težak period najpre izazvan koronavirusom i izostankom prihoda od ulaznica, a onda i eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona, čime je Zvezda ostala bez milionske zarade od UEFA.

Tokom proleća je već bilo smanjenja plata u Zvezdi dok je trajala tromesečna pauza, pa će biti zanimljivo videti kako će igrači ovoga puta reagovati.





''Želeli smo ličnim primerom da pošaljemo poruku da u ovim okolnostima svi moramo da pomognemo Zvezdi'', rekao je Zvezdan Terzić, a prenosi ''Kurir''.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.