Počela je operacija Domžale: Čukine završne pripreme pred novi evropski izazov!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela je operacija Domžale: Čukine završne pripreme pred novi evropski izazov!

"Oni su među dva-tri kluba u Sloveniji, svi su oko dve godine zajedno, što pokazuje koliko je klub ozbiljan. Možda smo mogli i lakšeg protivnika da dobijemo, ali sam i ovako zadovoljan jel Domžale igraju dobar fudbal", rekao je Milojević

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije)

Osvajač Kupa Srbije Čukarički odradio je poslednji trening pred prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sportski park u Domžalama.

Trener Vladan Milojević svojim izabranicima dao je možda i poslednje informacije o snazi i kvalitetu rivala, koji je prema njegovim rečima u blagoj prednosti pred ovaj dvomeč.

“Oni su među dva-tri kluba u Sloveniji, svi su oko dve godine zajedno, što pokazuje koliko je klub ozbiljan. Možda smo mogli i iakšeg protivnika da dobijemo, ali sam i ovako zadovoljan jer Domžale igraju dobar fudbal. Nemamo razloga da se plašimo, jedna je utakmica, prvo poluvreme. Dao bih blagu prednost Domžalama, imaju više iskustva u ovakvim utakmicama, mi smo se dobro pripremili u Austriji i spremni smo za ovaj meč", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Domžalama.

Brđani su u utorak stigli u Sloveniju pravo iz Austrije pa imali dovoljno vremana da se adaptiraju na uslove u Domžalama.

Ono što predstavlja određeni problem za Vladana Milojevića jeste činjenica da njegova ekipa u sutrašnjoj utakmici možda neće biti kompletna.

“Regan je imao hirušku intervenciju u nedelju, imao je kožnu infekciju. Izrvršena je kratka intervencija i dobio je od sedam dana i neće biti spreman za utakmicu, ali ćemo ga imati za revanš. Nikola Stojiljković je u trenažnom procezu, ali ćemo o njegovom nastupu odlučiti pred sam počtak utakmice“, dodao je strateg Brđana.

Utakmica između Domžala i Čukaričkog igra se u četvrtak od 20 časova.

(FOTO: Mozzart)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VLADAN MILOJEVIĆ: Došli smo da pobedimo u ‘prvom poluvremenu’!

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2015

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se u Sloveniji gde u četvrtak sa početkom u 20 časova igraju meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Domžala.. . Od specijalnog izveštača iz Slovenije – “Brđani” biju prvu ovosezonsku bitku i to evropsku. Protivnik je za poštovanje, jedan od najboljih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.