Poceko pohvalio Danilovića, Bodirogu, Rebraču i Paspalja: Srbija među najboljima

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 22:28

Poceko pohvalio Danilovića, Bodirogu, Rebraču i Paspalja: Srbija među najboljima

Đanmarko Poceko, selektor Italije, razgovarao je sa novinarima posle pobede nad Srbijom.

Košarkaši Srbije poraženi su na Akropolis kupu od selekcije Italije rezultatom 89:88.

"Orlovi" se iz Atine vraćaju sa polovičnim učinkom, pobedom nad Grcima i porazom od Italijana i Pešić je to objasnio na konferenciji za medije.

Nakon selektora Srbije, sa novinarima je razgovarao i Đanmarko Poceko.

"Čestitam Srbiji, igrali su snažno. Oba tima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se istakla svojom borbom i snagom. Iako je ovo bila prijateljska utakmica, osećam zadovoljstvo što smo se suočili sa jednim od najboljih evropskih timova. Srbija je bez sumnje jedan od najprepoznatljivijih timova, pogotovo pod vođstvom žive legende poput Pešića", rekao je Đanmarko Poceko.

Nastavio je italijanski selektor da hvali Srbiju:

"Izuzetno poštujemo Srbiju i sve njene igrače. Imamo mnogo stranih igrača koji igraju u Italiji. Lično poznajem i cenim Danilovića, kao i druge velikane poput Bodiroge, Rebrače i Paspalja. Svaki put kada se suočavamo sa Srbijom, moji igrači daju sve od sebe, igrajući s punim angažmanom. Osećam se srećnim danas, jer smo kao tim nastupili s 12 igrača, a svi su doprineli. Raduje me napredak Polonare i njegova postepena forma, tu su i Spisu, kao i mlađi igrači koji nam donose energiju. Imamo i obećavajuće perspektive za budućnost našeg nacionalnog tima, što me raduje", poručio je Poceko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.