Poceko: Neka moji igrači žive sanjajući da mogu da dobiju poslednji meč

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 23:33

Poceko: Neka moji igrači žive sanjajući da mogu da dobiju poslednji meč

Selektor Italije Đanmarko Poceko želi medalju na Mundobasketu.

Prognoze su da bi Italijani mogli do četvrtfinala,na tom putu stajaće im i tim Srbije, sa kojim su dva puta igrali u pripremnom periodu.

Računica kaže da ako reprezentacije Italije i Srbije budu prve u svojim grupama, boriće se za prvo mesto u fazi druge grupe.

"Imamo priliku da igramo u jedinstvenoj atmosferi. Već 46.000 karata je prodato. Izgradili smo nešto kao reprezentacija što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je voljeno i poštovano. Sportski rezultat, kakav god da je, neće to umanjiti. Svaki dan smo sve jači, zajedno smo u ovom teškom poslu. Od svojih igrača tražim mir, a ako se bilo šta loše desi, ja sam kriv", rekao je Poceko.

Izbegao je da otkrije kakve su mu prognoze oko plasmana. Želi da svojim izabranicima da maksimalnu šansu.

"O čemu ja sanjam? Možemo da se spremimo na dva načina. Prvi je da se spremimo tako da stiže katastrofa, a drugi je da damo igračima priliku da žive sa nadom, da veruju. Hoću da žive sanjajući da mogu da dobiju poslednji meč", zaključio je Poceko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.