Pobuna u svlačionici, ovo je najverovatnije sudbina Mauricija Sarija!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobuna u svlačionici, ovo je najverovatnije sudbina Mauricija Sarija!

Niko više ne sumnja, sada su dani u pitanju. Italijana otpisali...

Nije "da li" nego kada.

Naime, Mauricio Sari je pred smenom, mora da dobije naredna tri meča i osvoji trofej usput kako bi ostao na klupi.

Pobede protiv Malmea u LE u četvrtak, kao i osvajanje Liga kupa u nedelju na Vembliju neće biti dovoljne, ako recimo naredne srede, za osam dana ne dobije Totenhem u prvenstvu.

Jer, svlačionica je rekla svoje, iako je Sari tvrdio da ima dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnos sa igračima.

Fudbaleri ne shvataju trenera koji ništa ne menja u postavci igre, tačnije iako su gubili sa 2:0, on nije uveo Žirua, već je menjao Pedra i negledljivog Kovačića, za Vilijana i Barklija.

Na kraju je, na opšte iznenađenje i uz uvrede stadiona uveo Zapakostu umesto Aspilikuete.

Dakle, u formaciji nije promenio ništa, Odoi i Žiru su ostali na klupi, nije bilo ofanzive ni jurnjave rezultata.

Dodatno je iznervirao navijače izjavama posle meča, ali kako i sam kaže, svlačionica je bitnija. A ona se okrenula protiv Sarija, igrači smatraju da nije dorastao poslu, da nema "plan B", što ga je pratilo i u Napoliju, da ne želi da se menja i da srlja u propast.

Zbog toga je moguće, da ako izgubi Liga kup u nedelju bude smenjen odmah, kako bi se spaslo što se spasti može, odnosno Čelsi probao da osvoji četvrto mesto ili eventualno LE, jer jedino što klub zanima je da se vrati u Ligu šampiona.

Bez toga, teško će biti privući Zidana koji je prva meta Abramoviča za leto i koji je postavio navodno svoje uslove klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sari na "pozajmljenom vremenu", tri kandidata do kraja sezone, odlazi i Abramovič!?

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 10:34

Nad Čelsijem se nadvila senka neizvesnosti, niko ne zna šta će se dešavati letos. Italijan bivši za najviše nedelju dana?..Nema nikakve sumnje da je Mauriciju Sariju vreme isteklo, naime potrebno je da pobedi Siti u nedelju, osvoji trofej u Liga kupu, a da onda i u sredu savlada Totenhem, kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.