Sari na pozajmljenom vremenu, tri kandidata do kraja sezone, odlazi i Abramovič!?

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari na "pozajmljenom vremenu", tri kandidata do kraja sezone, odlazi i Abramovič!?

Nad Čelsijem se nadvila senka neizvesnosti, niko ne zna šta će se dešavati letos. Italijan bivši za najviše nedelju dana?

Nema nikakve sumnje da je Mauriciju Sariju vreme isteklo, naime potrebno je da pobedi Siti u nedelju, osvoji trofej u Liga kupu, a da onda i u sredu savlada Totenhem, kako bi ostao na klupi.

I tada će se čekati prvi neuspeh da bude smenjen, a ono što je sigurno je da će rešenje do kraja sezone Čelsi potražiti u svojim redovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Najveće šanse ima Đanfranko Zola koji je sada pomoćnik, a ima iskustvo rada u PL, ali nije jedini o kome razmišljaju u Čelsiju.

Ostali su Edi Njuton koji je radio kao pomoćnik Di Mateu i Hidinku kada su 2012. odnosno 2015. preuzimačli klupu, kao i zaboravljeni Paulo Fereira, bivši bek koga je Murinjo u prvom mandatu doveo u klub, i koji je posle završetka karijere ostao i kao ambasador, ali i trener u rezervnom timu.

Nad Čelsijem se navukla neizvesnost, Zidan im je postavio uslove, ali nije još jasno hoće li Abramovič zadržati klub.

On dugo nije bio u Londonu, nema nameru ni da gradi stadion, a sve su glasnije priče da je izgubio interesovanje i da traži kupca, kako bi se oslobodio "Plavaca" pre nego što eventualno klub dobije zabranu transfera zbog nepravilnosti i prevara u dovođenju klinaca.

Neke ponude je imao, govorilo se o najbogatijem Britancu Ser Džimu Retklifu, ali za sada je sve obavijeno velom tajne.

Videćemo na kraju šta će se desiti, ali vrlo lako bi Čelsi mogao da okrene novi list u istoriji, posle 15 sjajnih godina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.