Pobede Malage, Sevilje i Maljorke

Izvor: B92, 19.Avg.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Malage, Sevilje i Maljorke

Tri duela otvorila su novu sezonu u španskoj Primeri, a pobede su ostvarili Malaga, Sevilja i Maljorka.

U derbiju večeri iako uzdrmana finansijskom krizom Malaga je dobro otvorila sezonu minimalnim trijumfom nad povratnikom u elitu Seltom u Vigu.

Druga dva tima slavila su na domaćem terenu, Sevilja je golovima u prvom poluvremenu nadigrala Hetafe 2:1, dok je Maljorka istim rezultatom savladala Espanjol.

U nedelju se igraju još četiri utakmice, a u derbiju kola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << branilac titule Real Madrid dočekuje Valensiju. Barselona na svom terenu igra protiv Real Sosijedada, Atletiko Madrid gostuje Levanteu, dok bi zanimljivo moglo da bude u Bilbao gde Batis gostuje Atletiku čiji navijači više razmišljaju o situaciji svojih najboljih igrača.

Jedini predstavnici Srbije u Primeri sezonu počinju u ponedeljak. Miroslav Đukić i Antonio Rukavina na povratku Valjadolida u najviši rang gostuju Saragosi Ivana Obradovića.

Primera, 1. kolo:

Selta - Malaga 0:1

Fabris 84

Sevilja - Hetafe 2:1

Facio 34, Negredo 38p - Aleks 50

Maljorka - Espanjol 2:1

Hemed 2, 85 - Mubarak 6

Nedelja:

Atletik Bilbao - Betis

Real Madrid - Valensija

Barselona - Real Sosijedad

Levante - Atletiko Madrid


Ponedeljak:

Deportivo la Korunja - Osasuna

Rajo Valjekano - Granada

Saragosa - Valjadolid

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.