Najmlađi strelac u istoriji Primere doneo trijumf Malagi

Izvor: Blic, 18.Avg.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi strelac u istoriji Primere doneo trijumf Malagi

Sezona u Primeri otvorena je rekordom, pošto je Malaga pobedila Seltu sa 1:0 golom Fabrisa Olinge, najmlađeg strelac u istoriji španskog prvenstva.

Malagu su pred start ove sezone zadesili veliki potresi zbog dugovanja, pa su ambiciozni šeici odlučili da rasprodaju skupe igrače i započeto je renoviranje tima.

To se nije osetilo na startu Primere, a heroj Malage je Fabris Olinga, 16-godišnji Kamerunac koji je zatresao mrežu Selte u 84. minutu i doneo trijumf svom timu na startu Primere.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

16-godišnjak doneo pobedu Malagi

Izvor: B92, 19.Avg.2012, 00:11

Fudbaleri Malage i Sevilje ostvarili su pobede u prvim utakmicama prvog kola španske Primere...Malaga je u gostima dobila novog prvoligaša Seltu sa 1:0, a odlučujući gol postigao je 16-godišnji Fabris Olinga u 84. minutu, koji je centaršut Buanotea sproveo u mrežu...Sevilja je u Andaluziji savladala...

Nastavak na B92...

Pobede Malage, Sevilje i Maljorke

Izvor: B92, 19.Avg.2012

Tri duela otvorila su novu sezonu u španskoj Primeri, a pobede su ostvarili Malaga, Sevilja i Maljorka...U derbiju večeri iako uzdrmana finansijskom krizom Malaga je dobro otvorila sezonu minimalnim trijumfom nad povratnikom u elitu Seltom u Vigu...Druga dva tima slavila su na domaćem terenu, Sevilja...

Nastavak na B92...

Kamerunac najmlađi strelac u istoriji Primere

Izvor: Sportal.rs, 19.Avg.2012

Fabris Olinga, 16-godišnji kamerunski fudbaler, postao je najmlađi strelac u istoriji španskog prvenstva. On je u meču prvog kola La Lige u gostima u Vigu, postigao jedini gol za Malagu u 84.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.