Pobede Kasatkine, Kovinić i Ribakine

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 16:31

Pobede Kasatkine, Kovinić i Ribakine

Ruska teniserka Darija Kasatkina plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladala Fernandu Kontreras Gomes iz Meksika sa 2:0 po setovima 6:0, 6:3.

Kasatkina, 20. teniserka sveta, do pobede je stigla posle 57 minuta igre.

Ruskinja je uspela šest puta da oduzme servis protivnici, dozvolivši samo jedan brejk sa druge strane.

U narednom kolu, Kasatkina će igrati protiv bolje iz meča dve Amerikanke, Danijel Kolins i Šelbi Rodžers.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Do trećeg kola, danas je stigla i Danka Kovinić iz Crne Gore. Ona je u dva seta pobedila Karolinu Šmidlovu iz Slovačke 6:3, 7:5.

Crnogorka, 95. teniserka sveta, pobedila je Šmidlovu, 92. na WTA listi, posle sat i 49 minuta igre, i u trećem kolu će igrati protiv bolje iz duela Poljakinje Ige Švjontek i Amerikanke Alison Risk.

Teniserka iz Kazahstana Elena Ribakina pobedila je danas Amerikanku Kejti Volintes sa 2:0 po setovima 6:4, 6:0. Ona je do ubedljive pobede stigla posle sat i osam minuta igre.

U trećem kolu, Ribakina će se sastati sa pobednicom iz meča Amerikanke Medison Kejs i Karoline Garsije iz Francuske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorka pred nemogućom misijom: Rasterećeno i sa uživanjem

Izvor: B92, 27.Maj.2022, 14:45

Crnogorska teniserka Danka Kovinić imaće težak zadatak u trećem kolu Rolan Garosa...Nakon trijumfa nad Samsonovom i Šmidlovom, sledi susret sa Igom Švjontek, koja je nanizala 29 pobeda..."Super se osećam, i u mojoj karijeri se sada sve odvija u pozitivnom smislu. Posle toliko godina igranja na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.