Pobede Gof i Votson na Vimbldonu

Izvor: Beta, 28.Jun.2022, 18:06

Pobede Gof i Votson na Vimbldonu

Američka teniserka Koko Gof plasirala se danas u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila 54. teniserku sveta Gabrijelu Ruse iz Rumunije posle tri seta, 2:6, 6:3, 7:5.Gof, 12. teniserka sveta, pobedila je posle dva sata i 29 minuta.Obe teniserke napravile su po četiri brejka, od čega je Ruse napravila tri u prvom setu. Rumunka je više grešila, napravila je 54 neiznudjene greške, a Gof 26.Gof će u drugom kolu igrati protiv rumunske teniserke Mihaele Buzarnesku, koja je pobedila Nastasju Marijanu Šunk iz Gruzije sa 6:4, 6:2.Britanka Heder Votson plasirala se u drugo kolo pobedom protiv Tamare Korpač iz Nemačke sa 6:7, 7:5, 6:2. Njena protivnica biće Kineskinja Van Cjan, koja je pobedila Švajcarkinju Belindu Benčić 6:4, 5:7, 6:2. U drugom kolu je i rumunska teniserka Ana Bogdan, koja je posle 64 minuta pobedila Ukrajinku Dajanu Jastremsku sa 6:2, 6:2. Ona će igrati protiv pobednice meča Čehinje Petre Kvitove i Italijanke Jasmine Paolini.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pliškova se mučila, kraj za Ukrajinku

Izvor: B92, 29.Jun.2022, 15:59

Češka teniserka Karolina Pliškova plasirala se u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila sunarodnicu Terezu Martincovu posle dva seta 7:6, 7:5...Sedma teniserka sveta pobedila je posle sat i 47 minuta...U prvom setu teniserke su napravile po dva brejka i odigran je taj-brejk, koji je Pliškova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.