Pobeda karijere Danila Petrovića

Izvor: RTS, 20.Jun.2020, 16:27

Pobeda karijere Danila Petrovića

Mladi srpski teniser Danilo Petrović nadigrao je Aleksandra Zvereva u prvom meču grupe B na turniru u Zadru u okviru Adrija tura. Petrović je nadigrao sedmog tenisera sveta Nemca Aleksandera Zvereva sa 4:3 (7:2), 4:3 (7:1).
Srpski teniser Danilo Petrović iznenadio je favorizovanog Aleksandra Zvereva upustivši se u ravnopravan duel od samog početka meča čime je izborio taj-bjek u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << setu.

Potom 157. teniser na ATP listi uspeva da sa 7:2 dobije taj-brejk i osvoji prvi set protiv sedmog igrača na listi.
Onda se u nastavku meča situacija ponavlja a nemački teniser ne uspeva da povrati koncentraciju čineći niz drplih grešaka.
Petrović je imao šansu da u četvrtom gemu diđe do pobede, jer je posle tri vezane duple servis-greške nemačkog tenisera imao brejk prednosti i servirao je za pobedu. Ipak, Petrović nije odigrao dobro taj gem, a Zverev se vratio u meč i izborio i drugi taj-brejk.
Ipak, Petrović, koji u Zadru još nije izgubio set jer je neporažen prošao kroz kvalifikacije, bio je još ubedljiviji nego u prvom taj-brejku i slavio je sa 7:1.
U grupi sa dvojicom tenisera nalaze se još i Marin Čilić i Andrej Rubljov, koji izlaze na teren posle Novaka Đokovića i Peđe Krstina.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski duel pripao Novaku

Izvor: RTS, 20.Jun.2020

Najbolji teniser sveta ostvario je prvu pobedu na turniru u Zadru pošto je rutinski savladao sunarodnika Peđu Krstina sa 4:3 (7:3), 4:1 u prvom kolu A grupe Adrija tura. . Bio je to prvi duel dvojice tenisera. Krstin je odlično...

Nastavak na RTS...

Petrovića koštale propuštene šanse za novi "skalp"

Izvor: B92, 20.Jun.2020

Srpski teniser Danilo Petrović poražen je u drugom meču Adrija tura od Andreja Rubljova...Rubljov je savladao Petrovića sa 4:2, 4:1...Petrović je u prvom meču pobedio Sašu Zvereva, a u drugom je dobro počeo, ali nije iskoristio brojne prilike i pretrpeo je poraz...Rus je do druge pobede, posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.