Senzacija - Petrović preslišao Zvereva u Zadru!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 16:26

Senzacija - Petrović preslišao Zvereva u Zadru!

Veliko iznenađenje na startu takmičenja drugog vikenda ''Adria Tour-a''.

Posle uspešno organizovanog turnira u Beogradu, ovog vikenda centar teniskog sveta je u Zadru, a na samom startu takmičenja veliko iznenađenje - srpski teniser Danilo Petrović je u dva seta savladao jednog od najvećih favorita na turniru, Nemca Aleksandra Zvereva!

Dvadesetosmogodišnji Srbin, koji je 157. na ATP listi, do trijumfa je došao za 57 minuta igre, rezultatom 4:3 (7:2) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 4:3 (7:1).

Meč je odigran u okviru prvog kola Grupe B, gde se još takmiče i Marin Čilić i Andrej Rubljev.

Prvi set je obilovao brejkovima, po dva na obe strane, a onda kada je bilo najvažnije, Petrović je bio najbolji, u taj-brejku je prepustio samo dva poena favorizovanom Nemcu.

U drugom setu srpski teniser je poveo sa 3:1, Zverev je uspeo da se vrati, ali u taj-brejku opet dominacija Petrovića za konačan trijumf u ovom meču.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda karijere Danila Petrovića

Izvor: RTS, 20.Jun.2020

Mladi srpski teniser Danilo Petrović nadigrao je Aleksandra Zvereva u prvom meču grupe B na turniru u Zadru u okviru Adrija tura. Petrović je nadigrao sedmog tenisera sveta Nemca Aleksandera Zvereva sa 4:3 (7:2), 4:3 (7:1). ...

Nastavak na RTS...

SENZACIJA U ZADRU: Petrović savladao Zvereva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020

Srpski teniser u dva seta bolji od Nemca...Srpski teniser Danilo Petrović napravio je veliko iznenađenje prvog dana Adrija Tura u Zadru pošto je u dva seta posle taj-brejka savladao Nemca Aleksandera Zvereva (4:3 (7:2), 4:3 (7:1))...Meč su obeležili brojni brejkovi pošto su oba tenisera imala problema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.