Pobeda Reala, uzalud Barsina bogatija ponuda! Teo prošao lekarske...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Reala, uzalud Barsina bogatija ponuda! Teo prošao lekarske...

Madriđani na pragu prvog pojačanja

Glava je govorila Barselona, ali je srce reklo Real Madrid!

Teo Ernandez je odlučio da karijeru nastavi u Kraljevskom klubu iz Madrida i na taj način odbacio ponudu Barselone. Talentovani francuski defanzivac oko kojeg su se prethodnih nedelja lomila koplja u trouglu Atletiko - Real - Barselona, danas je prošao lekarske preglede u Realu i napravio prvi korak ka transferu.

Momak koji je eksplodirao ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na pozajmici u Alavesu iz Atletiko Madrida nije želeo da se vraća u klub sa kojim ima ugovor i kada je došao poziv Reala, odlučio se da pojača tabor najvećeg rivala.

Fiksna otkupna klauzula od 24.000.000 evra ga je uz ogroman potencijal učinila najtraženijim levim bekom na svetu u ovom momentu. Atletiku su ruke bile vezane, nije mu pomogla ni činjenica da bi Teo u crveno-belom dresu igrao sa rođenim bratom Lukasom. Francuz je odlučio da posluša srce i učini sve što je u mogućnosti da ode u Real za koji navija.

Barselona se odmah posle Kraljevića uključila u trku, ponudila i više novca, ali nije vredelo… Barsa mu je nudila 21.000.000 evra neto za šest godina. Realova ponuda je finansijski bila slabija. Madriđani su mu ponudili petogodišnji ugovor vredan 36.000.000 evra na bruto nivou, od čega bi igraču pripalo nešto više od polovine te sume kada se odbiju porezi. Prihvatio je manje para…

Barsa je imala saveznika i u Ernandezovom menadžeri Manuelu Garsiji Kviljonu koji je u lošim odnosima sa Realom otkako je njegov klijent Rafa Benitez dobio otkaz u Madridu. Ni to nije pomoglo, igrač je imao čeličnu volju da pređe u Real.

Ernandez je jutros u Realovoj klupskoj klinici “Sanitas” bez bilo kakvih problema prošao detaljne lekarske preglede i ispunio i poslednji uslov da od 1. juna zaduži opremu Reala. Još samo da Real izdvoji 24.000.000 evra i aktivira otkupnu kaluzulu maldog defanzivca.

Ernandez igra na poziciji levog beka, ali može uspešno da zatvori i mesto levog štopera. U narednoj sezoni će najverovatnije biti laternativa Marselu uz levu aut liniju pošto klub napušta Koentrao, a povremeno će dobijati sve veću minutažu jer ni Brazilac više nije u godinama da igra svaki meč u sezoni.

(FOOT: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Otkriveno - Ovako su Real i Atletiko izigrali Barsu i sklopili dogovor!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2017

Kao što je najavljeno, Teo Ernandes će potpisati za Real Madrid...Madridska Marka ranije danas potvrdila je da je Teo Ernandes prošao lekarske preglede i da je postao novi član Real Madrida...Španski mediji otkrivaju nove pojedinosti oko dogovora između Reala i Atletika, kao i ''kraljevskog'' kluba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.