Otkriveno - Ovako su Real i Atletiko izigrali Barsu i sklopili dogovor!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Ovako su Real i Atletiko izigrali Barsu i sklopili dogovor!

Kao što je najavljeno, Teo Ernandes će potpisati za Real Madrid.

Madridska Marka ranije danas potvrdila je da je Teo Ernandes prošao lekarske preglede i da je postao novi član Real Madrida.

Španski mediji otkrivaju nove pojedinosti oko dogovora između Reala i Atletika, kao i ''kraljevskog'' kluba i 19-godišnjeg igrača.

Iako je Teova otkupna klauzula iznosila 24 miliona evra, koju je Barselona bila spremna da plati, Real je ubedio Atletiko ponudom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 30 miliona evra!

Atletiko je najpre odbio Real, ali danas nije imao izbora, pošto je Teo već postigao dogovor, a Florentino Perez pojačao ponudu za šest milona evra više od Barselone.

Pored toga, i sam igrač je želeo više da pređe u Real nego Barselonu, pa je samim tim bilo još lakše da se Barsi zabode nož u leđa.

Čitav posao biće dogovoren u sredu, nakon utakmice između Atletika i Reala u polufinalu Lige šampiona.

Istovremeno, otkriveno je i da je Real Ernandesu ponudio petogodišnji ugovor uz godišnja primanja od 3,5 miliona evra uz značajne povišice svake godine.

Dakle, imamo prvi veliki transfer u Španiji, madridski klubovi su izigrali Barselonu i završili posao vredan 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obavljeni pregledi! Real preplatio 15.000.000 da mu se ne bi ponovio Nejmar

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017

Prodaja Vinisijusa Žuniora biće drugi najskuplji transfer u istoriji brazilskog klupskog fudbala. A dečku je tek 16 godina....Mora da je mnogo dobar kad je ubedio Real da izdvoji čak 45.000.000 evra za 16-godišnjeg fudbalera. A iako zvanične potvrde nema, pa ni potpisanog ugovora, čini se da je...

Nastavak na MozzartSport.com...

PUKAO SPORAZUM : Posle 17 godina imamo prvi prelazak iz Atletika u Real!

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2017

Levi bek Atletiko Madrida, Teo Ernandes, koji trenutno nastupa na pozajmici u Alavesu od ovog leta najverovatnije se seli na „Santiago Bernabeu“.. . Real Madrid rešio je da za Ernandesa gradskom rivalu uplati otkupnu klauzulu od 24 miliona evra i tako prekrši džentlmenski sporazum koji dva kluba...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.