Pobeda Nišikorija, Federer u polufinalu

Izvor: RTS, 13.Nov.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Nišikorija, Federer u polufinalu

Japanski teniser Kei Nišikori pobedio je u Londonu Španca Davida Ferera sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:1), u meču trećeg kola Grupe B i ostao u trci za plasman u polufinale na završnom ATP mastersu. Rezultat je odgovarao i Federeru jer je bez obzira na ishod večerašnjeg duela protiv Marija – već obezbedio polufinale.

Nišikori sada ima dve pobede i poraz u Grupi B i moraće da sačeka ishod večerašnjeg duela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Švajcarca Rodžera Federera i Britanca Endija Mareja (21). Nišikoriju je za plasman među četiri najbolja potrebno da Federer pobedi, ali može u polufinale čak iako Švajcarac izgubi meč u tri seta.

Federer se već plasirao u polufinale, pošto je Ferer osvojio set protiv Nišikorija, i izjednačio rekord Ivana Lendla od 12 nastupa u polufinalu Završnog turnira. Ferer je nastupio u Londonu kao zamena za povređenog Kanađanina Miloša Raonića.

Rasplet u Grupi A je u petak kada igraju:

Čilić - Vavrinka i

Đoković - Berdih.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Nišikorija, Federer u polufinalu

Izvor: 24sata, 13.Nov.2014

Japanski teniser Kei Nišikori pobedio je danas u Londonu Španca Davida Ferera sa 2:1 u setovima (4:6, 6:4, 6:1), u meču trećeg kola Grupe B i ostao u trci za plasman u polufinale na Završnom ATP Mastersu...Nišikori sada ima dve pobede i poraz u Grupi B i moraće da sačeka ishod večerašnjeg duela...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.