Pobeda Milana i Lacija, poraz Intera

Izvor: TvojPortal.com, 30.Jan.2012, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Milana i Lacija, poraz Intera

Izvor: vesti online
Na mečevima 20. kola italijanske Serije A Milan je pobedom nad Kaljarijem 3:0 ostao na bod zaostatka za vodećim Juventusom, Inter je izgubio u Lećeu 1:0, Fiorentina je savladala Sijenu 2:1, Lacio je bio ubedljiv na gostovanju Kjevu 0:3, dok je Đenova bila bolja od Napolija 3:2.



U poslednjoj utakmici 20. kola italijanske Serije A fudbaleri Milana su lako i ubedljivo na svom stadionu pobedili ekipu Kaljarija sa 3:0 (2:0).

Milan se >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << trinaestom prvenstvenom pobedom učvrstio na drugom mestu na tabeli sa pet bodova prednost i odnosu trećeplasirani Udineze.

"Roso-nere" je u vođstvo doveo švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović u 32. minutu. Samo sedam minuta kasnije Noćerino je postigao drugi gol na meču, a asistent je bio Ibrahimović. Konačan rezultata postavio je Masimo Ambrozini u 75. minutu meča.

Lider na tabeli Serije A torinski Juventus koji je u subotu pobedio Udineze sa 2:1.

Četvrti je Lacio koji je pobedio Kjevo sa 3:0 uz dva gola Kolsea i jedan Ernanesa, a peti je ostao Inter uprkos porazu na gostovanju lećeu 1:0, strelac Đakomaci.

Fudbaleri Fiorentine pobedili su na svom stadionu ekipu Sijene sa 2:1. Strelac prvog gola bio je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić u četvrtom minutu, a vođstvo domaćina duplirao je Ćezare Natali u 63. minutu. Poraz gostiju ublažio je Emanuele Kalajo u 89. minutu iz penala.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalinterSeria Amilan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.