Pobeda Liverpula, Grujiću poluvreme

Izvor: Mondo, 19.Jul.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Liverpula, Grujiću poluvreme

"Redsi" na turniru u Hong Kongu savladali Kristal Palas i u finalu će igrati protiv Lestera.

Ekipa Liverpula savladala je Kristal Palas rezultatom 2:0 (0:0) u polufinalu turnira premijerligaških klubova, koji se svakog drugog leta održava u Aziji.

Tim Jirgena Klopa poveo je u 61. minutu lepim udarcem Dominika Solankea u 61. minutu. Reč je o napadaču mlade reprezentacije Engleske, koji je u aktuelnom prelaznom roku doveden iz Čelsija. Konačan rezultat postavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 10 minuta pre kraja Divok Origi.

Marko Grujić ušao je u igru početkom drugog poluvremena i ostavio dobar utisak, uz dobijen žuti karton i jedan solidan šut iz daljine.

Srpski "vezista" bio je strelac u prvom pripremnom meču protiv Tranmera (4:0), nakon kojeg je Liverpul pre odlaska na Daleki istok odigrao 1:1 sa Viganom.

"Redsi" će se za trofej ovog turnira boriti u subotu sa Lesterom.

Prvak Engleske 2016. godine remizirao je sa Vest Bromvič Albionom (1:1), pa slavio posle penal serije - 7:6.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Origi nosi Liverpul, Grujiću 42, Milivojeviću 77'

Izvor: B92, 19.Jul.2017

Fudbaleri Liverpula savladali su Kristal Palas 2:0 na Enfildu, u polufinalu Premijer liga trofeja Azije..."Redsi" su do treće pobede u četvrtom test meču ovog leta stigli u poslednjih pola sata pogocima Dominika Solenke i Divoka Origija koji je bio i asistent...Jirgen Klop je šansu dao i srpskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.