LŠ - Partizan daleko od najboljeg, ali ide na Olimpijakos!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Partizan daleko od najboljeg, ali ide na Olimpijakos!

Partizan večeras nije odigrao najbolje protiv Budućnosti, domaćin je čak bio i bolji u pojedinim delovima meča, ali su crno-beli ti koji idu dalje.

Partizan će igrati protiv Olimpijakosa u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i pobedom u ovom dvomeču protiv Budućnosti uspeo je sebi da obezbedi još najmanje četiri utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u evropskim takmičenjima.

Crno-beli su nakon 2:0 u Beogradu danas odigrali 0:0 u Podgorici, ali se nisu baš proslavili jer je Budućnost danas u pojedinim delovima meča bila i bolji rival.

Nije Partizan dobro počeo utakmicu, Miroslav Đukić je bio veoma nezadovoljan tokom prvih 45 minuta.

Budućnost je izgledala gladnije, pokušavali su na sve načine da stignu do gola Partizana, stvorili su čak i par šansi pred golom Kljajića, za razliku od Partizana koji je samo jednom ozbiljno pripretio u prvih 45 minuta.

Počelo je šutem Terzića, a na drugoj strani je pretio Đuričković, ali ni jedan ni drugi nisu pogodili okvir gola.

Usledio je šut Mirkovića, gađao je pod samu prečku, ali je Kljajić sjajno intervenisao, a onda su igrači Budućnosti tražili i igranje rukom Nemanje Miletića, ali je sudija odlučio da ne pokaže na belu tačku.

Taj detalj možete videti OVDE.

Imao je Partizan par opasnih napada, ali bez šuta u okvir gola tokom sredine prvog dela igre, a onda u 35. minutu velika prilika za Budućnost. Ostojić je pogrešio, na kraju je posle centaršuta lopta došla do Vlaisavljevića koji pogađa stativu gola golmana Kljajića!

Kao da je tada Partizan uključio u višu brzinu, krenuli su odlučnije ka golu protivnika i odmah došli do dve prilike. Prvo je Đurđević imao šansu, ali je golman Mijatović pre njega stigao do lopte, a onda je i nakon centaršuta Jankovića Ostojić sjajno skočio, trznuo glavom i pogodio - stativu!

Na početku drugih 45 minuta bez šansi, uspostavljena je potpuna terenska ravnoteža, šut ka golu nismo videli sve do 58. minuta i šuta Vlaisavljevića koji je otišao daleko preko gola Kljajića.

Budućnost je morala da napadne, ali je imala problem, gubitak snage, što je bilo vidljivo i u prvoj utakmici u Beogradu.

Mogao je Partizan do gola nakon nespretne intervencije Raspopovića u 67. minutu kada je glavom umalo postigao autogol, a nakon toga Partizan u potpunosti preuzima terensku inicijativu.

U 73. minutu igrači Budućnosti su ponovo tražili kazneni udarac jer je po njihovom mišljenju Everton igrao rukom u kaznenom prostoru, ali je ponovo sudija samo odmahnuo rukom.

Učinilo nam se u jednom trenutku da je Partizan i nezainteresovan da napadne gol Budućnosti, pošto je Leonardo usporio jedan napad u kojem je mogao da zajedno sa Đurđevićem nanese štetu odbrani Budućnosti.

Upravo tada, u 79. minutu, Budućnost je imala dobru šansu, skočio je Mitrović, ali je lopta prošla pored gola. Samo minut kasnije, Pejaković pokušava iz izgledne pozicije, Kljajić brani i polako postaje najbolji akter ovog duela. Odmah na drugoj strani je usledila kontra, Partizan je pretio preko Miletića, ali je njegov udarac bio izblokiran.

To je bio i kraj nadanja za Budućnost, utakmica se bližila kraju, na kraju je i Vulićević sjajnom intervencijom spasio crno-bele poraza, ali je sve to bilo malo za Budućnost, Partizan ide u treće kolo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Slabo izdanje Budućnosti i Partizana, crno-beli moraju bolje sa Grcima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2017

U 90 minuta ‘Pod Goricom’ nije bilo preteranih uzbuđenja.. . Partizan je zahvaljujući rezultatu iz prvog meča otišao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.. I danas je dobar posao odradila odbrana prvaka Srbije. Bojan Ostojić je ponovo bio na visini zadatka, kao i golman Kljajić. Na...

Nastavak na HotSport.rs...

Bez golova u Podgorici, Partizan u trećem kolu

Izvor: Beta, 18.Jul.2017

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Podgorici sa ekipom Budućnosti odigrali 0:0.Crno-beli su u prvom meču drugog kola odigranom pre nedelju dana pobedili sa 2:0. Šampiona Srbije u trećem kolu kvalifikacija očekuju dueli protiv grčkog...

Nastavak na Beta...

Đukić: Nismo bili ONAJ Partizan koji želimo...

Izvor: Mondo, 18.Jul.2017

"Ima dosta stvari koje mi se ne sviđaju", kazao je šef struke crno-belih Miroslav Đukić nakon meča i poručio da njegov tim mora bolje u susretu protiv Olimpijakosa...Foto: MN Press..Ukupnim rezultatom 2:0, Partizan je "izbacio" podgoričku Budućnost i obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija...

Nastavak na Mondo...

Od danas u prodaji ulaznice za Olimpijakos

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jul.2017, 10:22

Ulaznice za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između fudbalera Partizana i Olimpijakosa od danas su u prodaji po cenama od 800 do 1.500 dinara, saopštili su crno-beli...Fudbaleri Partizana eliminisali su sinoć podgoričku Budućnost u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.