Pobeda Djokovića posle dva dana

Izvor: TV Arena Sport, 07.Jul.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Djokovića posle dva dana

Novak Djoković plasirao se u četvrtinu finala turnira u Vimbldonu, pošto je u meču koji je trajao dva dana i pet seta savladao Kevina Andresona.

Najbolji sportista sveta, koji na terenima Vimbldona brani ATP titulu, u borbi za polufinale igraće protiv Hrvata Marina Čilića, koji je eliminisao Amerikanca Denisa Kudlu.

Prvi teniser sveta slavio je protiv Južnoafrikanca posle velike >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << borbe, uspeo je da neutrališe 40 asova rivala, i na kraju trijumfuje sa 3:2 u setovima.

Spisak, satnicu i raspored utakmica koje prenosimo ove nedelje uživo na našim kanalima pogledajte na linku Direktni prenosi.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA SE ZNA KO JE BOG VIMBLDONA Djokovic na Ivanjdan slomio Andersona

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015

Novak u sredu igra protiv Marina Čilića za ulazak u polufinale..Uspeo je! Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle dva dana obezbedio plasman u četvrtfinale Vimbldona, nakon što je savladao upornog Južnoafrikanca Kevina Andersona...Peti set je zbog mraka odigran u utorak, i posle 16 i po...

Nastavak na medio.rs...

Novak u dva čina do četvrtine finala!

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2015, 11:33

Novak Đoković plasirao se u četvrtinu finala Vimbldona, pošto je u meču koji je trajao dva dana savladao Kevina Andresona posle preokreta u pet setova. Prvi teniser sveta slavio je protiv Južnoafrikanca posle velike borbe, uspeo je da neutrališe 40 asova rivala, i na kraju trijumfuje – 6:7...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.