Pobeda Djokovića i Beretinija u dublu za prednost Tima Evrope na Lejver kupu

Izvor: Beta, 25.Sep.2022, 00:02

Pobeda Djokovića i Beretinija u dublu za prednost Tima Evrope na Lejver kupu

Srpski teniser Novak Djoković i njegov partner u dublu Italijan Mateo Beretini pobedili su večeras u Londonu australijsko-američki par Aleksa De Minora i Džeka Soka posle dva seta, 7:5, 6:2, posle čega je Tim Evrope poveo sa 8:4 protiv Tima Sveta na Lejver kupu.Djoković i Beretini pobedili su posle sat i 23 minuta.Oni su četiri puta oduzeli servis protivnicima, koji su napravili jedan brejk.Djoković je ranije danas u singlu pobedio Amerikanca Frensisa Tijafoa sa 6:1, 6:3.Uoči poslednjeg dana takmičenja, Tim Evrope vodi protiv Tima Sveta sa 8:4.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole moćan i u dublu! Đoković i Beretini preslišali Soka i De Minora!

Izvor: 24sedam.rs, 25.Sep.2022

Srpsko-italijanski par slavio 2:0 posle sat i 20 minuta igre

Nastavak na 24sedam.rs...

Đoković izgubio od Ožea-Alijasima na Lejver kupu, Tim Sveta poveo protiv Tima Evrope

Izvor: Danas, 25.Sep.2022

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je danas u Londonu od Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima posle dva seta, 3:6, 6:7, posle čega je Tim Sveta poveo sa 10:8 protiv Tima Evrope na Lejver kupu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.