Pobeda Brinjone u kombinaciji, Ignjatović na 14. mestu

Izvor: RTS, 23.Feb.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Brinjone u kombinaciji, Ignjatović na 14. mestu

Italijanska skijašica Federika Brinjone trijumfovala je u alpskoj kombinaciji koja je vožena u Kran Montani. Srpska skijašica Nevena Ignjatović zauzela je 14. poziciju, a za pobednicom je imala zaostatak od 4.76 sekundi.
Ovom pobedom Brinjone je preuzela je vodeću poziciju u Svetskom kupu od Mikalele Šifrin, a do 15. pobede u karijeri došla je rezultatom 1:56.24.

Na drugom mestu završila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Austrijanka Franciska Grič (1:57.16), a na treći stepenik pobednickog postolju popela se i Čehinja Ester Ledecka (1:58.06).
Srpska skijašica Nevena Ignjatović zauzela je 14. poziciju, a za pobednicom je imala zaostatak od 4.76 sekundi.
Ovo je treći najbolji rezultat u karijeri za Ignjatović, koja je osvojila 18 bodova u Svetskom kupu.
Takmičenje u Svetskom kupu se nastavlja sledećeg vikenda u italijanskom La Tulu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Brinjone u kombinaciji, treći najbolji rezultat Ignjatovićeve u karijeri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2020

Italijanska skijašica Federika Brinjone trijumfovala je danas u alpskoj kombinaciji, koje je vožena u Kran Montani...Ovom pobedom Brinjone je preuzela je vodeću poziciju u Svetskom kupu od Mikalele Šifrin, a do 15. pobede u karijeri došla je rezultatom 1:56.24...Na drugom mestu završila je Austrijanka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ignjatovićeva: Zadovoljna iako sam napravila tri velike greške

Izvor: RTS, 24.Feb.2020, 09:53

Srpska skijašica Nevena Ignjatović zadovoljna je nastupom u alpskoj kombinaciji koja je vožena u Kran Montani. Ignjatovićeva je zauzela 14. poziciju, a za pobednicom je imala zaostatak od 4.76 sekundi. . Ovo je treći najbolji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.