Plzen ispustio dva gola prednosti, četvrti meč u nizu bez pobede pred Vošu /VIDEO/

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plzen ispustio dva gola prednosti, četvrti meč u nizu bez pobede pred Vošu /VIDEO/

Fudbaleri Plzena remizirali su protiv Teplica sa 2:2 na gostovanju, i to tako što su ispustili dva gola prednosti u 90. minutu, pred duel sa Vojvodinom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi gol postignut je u 35. minutu, Vanek je dobro izveo slobodan udarac, a Baranek je ispratio let lopte bolje od golmana Grigara za vođstvo Plzena.

Pred odlazak na odmor, u 46. minutu, i Kopic je zatresao mrežu, da bi se ekipa Teplica u igru vratila u 73. minutu penalom izborenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako što je lopta pogodila ruku Hubnika. Sa bele tačke precizan bio je Filo, da bi Plzen veliki šok doživeo u 90. minutu.

Tada je Luftner glavom poslao loptu tik uz stativu usporenog golmana Kozačika za konačnih 2:2, a time je Plzen nastavio seriju slabijih rezultata, jer je ovo četvrti uzastopni duel bez pobede. Prethodno je zabeležen remi protiv tima Slovacko, takođe sa 2:2.

Posle četiri kola, obe ekipe imaju identičan učinak sa po pet bodova i na sredini su tabele, a Plzen će narednog četvrtka od 20.40 ugostiti novosadsku Vojvodinu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.