Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2021, 22:44

Pljušte pohvale za Jovića, čak i od protivnika: Scenario kao u holivudskom filmu, izvanredan je

“Nije slučajno igrao za Real”, kaže trener Šalkea Kristijan Gros

Luka Jović je pokazao kakav je igrač. Ušao je u 62. minutu utakmice protiv Šalkea pri rezultatu 1:1, a onda je rešio duel sa dva gola pri čemu mu je oba puta bio asistent Filip Kostić. Reklo bi se da povratak Jovića u Ajntraht nije mogao bolje da prođe, a to je konstatovao i trener Frankfurta, Adi Hiter.

Kako je sam rekao - kao da je neko pisao scenario.

"Ne postoji bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << način čak ni da se napiše scenario. Za Jovića je ovo neverovatno važno. Došao je ovde gde se oseća komotno. Dao je dva gola iz snova, to pokazuje njegov kvalitet i klasu. Pričamo o veoma važnoj i veoma zasluženoj pobedi. Važno je reći da smo se oprostili i od Davida Abrhama koji je odigrao odličan meč", rekao je Hiter.

Sličan komentar imao je i Fredi Bobić.

"Scenario kao u holivudskom filmu", nadovezao se sportski direktor Bobić za Skaj.

Čak se pohvalama pridružio i trener Šalkea, Kristijan Gros. I on je imao samo lepe reči za napadača koji mu je ovoga puta došao glave.

"Jović je tehnički dobar. Izvanredan igrač. Nije bez razloga igrao za Real Madrid, a sada traži golove ovde. Ovaj poraz 3:1 pokazuje stanje utakmice, Frankfurt je zaslužio da pobedi. Ne volim da gubim", zaključio je Gros", rekao je Kristijan Gros.

Zanimljivo je da je Jović dao dva gola u Real Madridu za godinu i po dana, a toliko je dao samo na ovom jednom, povratničkom debiju, za Ajntraht. Nastavio je gde je stao.

Luka Jovic at Real Madrid:

???? 32 games

⚽ 2 goals

Luka Jovic today:

⌚ 28 minutes

⚽ 2 goals https://t.co/GvfVOLEXLi

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.