Foto: AFP
Foto: AFP

Pljušte pohvale za Jovića, čak i od protivnika: Scenario kao u holivudskom filmu, izvanredan je

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.21. | 21:36

“Nije slučajno igrao za Real”, kaže trener Šalkea Kristijan Gros

Luka Jović je pokazao kakav je igrač. Ušao je u 62. minutu utakmice protiv Šalkea pri rezultatu 1:1, a onda je rešio duel sa dva gola pri čemu mu je oba puta bio asistent Filip Kostić. Reklo bi se da povratak Jovića u Ajntraht nije mogao bolje da prođe, a to je konstatovao i trener Frankfurta, Adi Hiter.

Kako je sam rekao - kao da je neko pisao scenario.

Izabrane vesti

"Ne postoji bolji način čak ni da se napiše scenario. Za Jovića je ovo neverovatno važno. Došao je ovde gde se oseća komotno. Dao je dva gola iz snova, to pokazuje njegov kvalitet i klasu. Pričamo o veoma važnoj i veoma zasluženoj pobedi. Važno je reći da smo se oprostili i od Davida Abrhama koji je odigrao odličan meč", rekao je Hiter.

Sličan komentar imao je i Fredi Bobić.

"Scenario kao u holivudskom filmu", nadovezao se sportski direktor Bobić za Skaj.

Čak se pohvalama pridružio i trener Šalkea, Kristijan Gros. I on je imao samo lepe reči za napadača koji mu je ovoga puta došao glave.

"Jović je tehnički dobar. Izvanredan igrač. Nije bez razloga igrao za Real Madrid, a sada traži golove ovde. Ovaj poraz 3:1 pokazuje stanje utakmice, Frankfurt je zaslužio da pobedi. Ne volim da gubim", zaključio je Gros", rekao je Kristijan Gros.

Zanimljivo je da je Jović dao dva gola u Real Madridu za godinu i po dana, a toliko je dao samo na ovom jednom, povratničkom debiju, za Ajntraht. Nastavio je gde je stao.



tagovi

Luka JovićAjntraht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara