„Plavi bećari“ iznenadili na Marakani, a onda su Delije razvile transparent o kojem će se dugo pričati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Plavi bećari“ iznenadili na Marakani, a onda su Delije razvile transparent o kojem će se dugo pričati (FOTO)

Navijači dva kluba pokazali odanost i po „pasjem vremenu“.

Crvena zvezda je dočekala TSC u poslednjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije, a na stadionu „Rajko Mitić“ se okupilo oko 2.000 gledalaca.

Tokom meča najvatreniji navijači Crvene zvezde su razvili transparent sa jasnom porukom: „Slava srpskom Vukovaru! Slava palim i živim herojima Vukovara“.

Pre 27 godina, pripadnici Jugoslovenske narodne armije,ušle su u Vukovar i oslobodile ga od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnika hrvatskih paravojnih formacija, tzv. "Zengi", koji su po nalogu hrvatskog predsednika Franje Tuđmana imali zadatak da "očiste" Vukovar od Srba.

Pored Delija, na „Marakanu“ je stiglo i 30-ak najvatrenijih navijača prvoligaša iz Bačke Topole. Navijači TSC-a su poznati po nadimku „Plavi bećari“ (Blue betyarrs) i odanost svom timu su potvrdili i na „Marakani“.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.