Plavi Zmajevi i Vukovi upisali pobede u uvodnom kolu Prve lige Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 20:09

Plavi Zmajevi i Vukovi upisali pobede u uvodnom kolu Prve lige Srbije

Vrlo interesantni susreti.
U prvom kolu Prve lige Srbije u američkom fudbalu odigrane su dve utakmice u kojima su obe domaće ekipe ostvarile ubedljive pobede.
Ekipa Plavih zmajeva je ubedljivo savladala uvek nezgodnog rivala Mamute iz Kikinde rezultatom 40:6. Odličnom igrom u odbrani Zmajevi nisu dozvoljavali Mamutima da se vrate, dok je napad Zmajeva postizao tačdaun za tačdaunom i time su obezbedili ubedljivi trijumf.
Najbolji akteri susreta u ekipi Zmajeva bili su raningbek Ivan Bunakov, koji je postigao četiri tačdauna, tajtend Igro Rokvić i hvatač Nemanja Stojanović, koje su postigli po jedan tačdaun, dok su se u odbrani istakli lajnbekeri Stefan Irić, Lazar Bogićević i Marko Božić....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pandice zabeležile desetu pobedu u prvenstvu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2024, 14:26

Odbojkašice OK Panda zabeležile su destu pobedu u prvenstvu Druge lige pobedivši Timok iz Zaječara rezultatom 3 : 0 Podmlađeni sastav u drugom delu prvenstva ima 3 pobede i dva poraza ali mladje Pandice sve bolje igraju i nadamo se da do kraja prvenstva zabeležiimo još pobeda.    Trener...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.