Plaćeno: Emerik Laport Građanin za 65.000.000!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaćeno: Emerik Laport Građanin za 65.000.000!

Već u utorak i zvanična promocija

Španski mediji dobili su dojavu, nisu stigli na vreme da vide kad su predstavnici Mančester Sitija ušli u prostorije uprave Primere, ali jesu kada su izašli. Zadatak za sektor finansija: aktivirati kluauzulu u ugovoru Emerika Laporta i Atletika Bilbaa i suštinski napraviti poslednji korak ka transferu 23-godišnjeg štopera na Etihad!

Pregledi su već obavljeni u privatnoj klinici, plaćeno je i to obeštećenje od 65.000.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evra, a čim je rukovodstvo španskog prvenstva overilo uplatu Atletik Bilbao je i potvrdio transfer. U narednih nekoliko sati Laport će otputovati u Englesku, a već koliko sutra bi trebalo da bude predstavljen kao poslednje pojačanje Pepa Gvardiole.

Neće u sredu igrati protiv Vest Bromvič Albiona, ali bi mogao da bude u konkurenciji za okršaj za Barnlijem za vikend.

Laport se već oprostio od saigrača i zaposlenih u Atletiku i prihvatio ponudu koju je odbio pre 18 meseci. Siti je i još na leto 2016. bio spreman da aktivira otkupnu klauzulu - tada od 50.000.000 evra - ali se sam igrač u poslednjem trenutku predomislio i odlučio da potpiše novi ugovor sa Baskima. Ovaj put nije mogao da odbije. Gvardiola je napravio takav klub od Sitija.

Ugovor će biti potpisan na šest godina. Čekamo još samo sliku…

Do kraja januara, ostaje samo još da se vidi da li će Siti uspeti da ubedi i Šahtjor da mu za 50.000.000 evra proda vezistu Freda ili će sačekati leto što se trenutno čini kao realnija opcija.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno - Pepu ispunjena najveća želja!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2018

Sada je i zvanično...Fudbalski klub Atletik Bilbao potvrdio je da je Mančester siti platio klauzulu za Ajmerika Laporta...Klub iz Baskije je potvrdio da je "jedan klub platio 70 miliona evra otkupnu klauzulu za štopera", a svi znaju da je u pitanju Siti...Pep Gvardiola je tako ispunio svoju davnu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.