Pepova opsesija štoperima - Siti uzeo još jednog

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepova opsesija štoperima - Siti uzeo još jednog

I to iz Zvolea

Samo nekoliko sati pošto je Atletik Bilbao obelodanio da je aktivirana klauzula od 65.000.000 evra za Emerika Laporta stiže vest o još jednom štošeru na Etihadu: holandski mediji navode da je Mančester Siti već završio dolazaka Filipa Sandlera iz - pazite sad - PEC Zvolea.

Reč je o 20-godišnjem štoperu koji će biti plaćen svega 3.000.000 evra, ali će do leta ostati u Erediviziji na pozajmici. Ugovor sa Građanima potpisaće na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << period od četiri i po godine. Usmeni dogovor je postignut, Sandler je navodno otputovao u Mančester na lekarske preglede.

Naravno, suma od 3.000.000 evra za Građane predstavlja siću, pa ćemo tek videti da li će on uspeti da se probije do prvog tima Pepa Gvardiole. A i ako ne uspe - niko u Mančesteru neće plakati za tih 3.000.000.

Uostalom, uvek mogu da ga pozajme jednoj od brojnih filijala po Americi, Španiji, Australiji… Inače, Sandler se do sada dovodio u vezu sa AZ Alkmarom, pa i PSV-om iz Ajndhovena.

Sandler je prošao omladinsku školu Ajaksa, ali je profesionalnu karijeru počeo u Zvoleu.

(FOTO: printscreen/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletik oborio rekord star 21 godinu - kupljen Martinez!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2018, 09:55

Španski reprezentativac postaje najskuplji fudbaler u istoriji kluba sa San Mamesa..Vreme je da i jedan od najtradicionalnijih klubova na svetu Atletik Bilbao pomeri granice i dovede rekordno pojačanje u klupskoj istoriji. Odlazak Emerika Laporta u Mančester Siti za 65.000.000 evra iziskuje hitnu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.