Pjer Vebo  fudbaler ili kik-bokser?

Izvor: B92, 26.Maj.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjer Vebo " fudbaler ili kik-bokser?

Fudbaleri Fenerbahčea teško su podneli nemoć na gostovanju kod Bašakšehira gde su remijem ostali bez titule, pa su čak četvorica igrača dobila crveni karton.

Redom su isključujuće kartone u Istanbulu dobijali Mehmet Topuz, Bruno Alveš, Džaner Erkin i Pjer Vebo, a posebno brutalan bio je Kamerunac.

Ovaj 33-godišnji napadač, koji je dva minuta pre kraja meča doneo Feneru 2:2 i šansu da u nadoknadi vremena preokretom ostane u borbi za titulu, reagovao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << divljački u šestom minutu sudijske nadoknade.

Vebo je prilikom duela za loptu na 40-ak metara od gola Bašakšehira, koji da je dobio doneo bi njegovom timu gol šansu, udario je protivničkog igrača nogom u glavu u stilu nekog kik-boksera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.