Pirlo u Juventusu

Izvor: RTS, 11.Maj.2011, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirlo u Juventusu

Pirlo prešao u Juve. Vezista odlazi u novi klub kao slobodan igrač, pošto mu važeći ugovor ističe u junu. Pirlo će za "staru damu" nastupati do juna 2014. godine.

Andrea Pirlo i Juventus sarađivaće u naredne tri godine, javljaju italijanski mediji. Pirlov agent sastao se sa predstavnicima "stare dame" u Torinu, gde su dogovoreni lični uslovi igrača.

Transfer 31-godišnjeg veziste bio je predmet mnogih spekulacija, pošto mu ugovor sa Milanom ističe u junu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ove godine. Ovo će biti novo iskustvo za bivšeg igrača Intera i Breše, pošto je proveo poslednjih 10 sezona u redovima roso-nera, za koje je ove sezone igrao na 24 meča i doprineo osvajanju nove titule.

Juve neće naredne takmičarske godine igrati u Ligi šampiona, drugu godinu za redom, ali se očekuje dolazak velikih imena, kako bi se klub vratio u borbu za trofeje. Ovaj transfer bi praktično mogao da znači da torinski gigant neće trajno potpisati Alberta Akvilanija, koji igra u crno-belom dresu, na pozajmici iz Liverpula.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pirlo prešao u Juventus

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Maj.2011

Juventus želi da napravi odličan tim za sledeću sezonu, a u tom cilju sklopili su dogovor sa Andreom Pirlom, sada već bivšim igračem novog prvaka Italije, Milana.. Mediji na Apeninskom poluostrvu su preneli da je nekadašnji reprezentativac Azura, koji ove sezone nije pružao partije od ranijih...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.