Pirlo prešao u Juventus

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Maj.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirlo prešao u Juventus

Juventus želi da napravi odličan tim za sledeću sezonu, a u tom cilju sklopili su dogovor sa Andreom Pirlom, sada već bivšim igračem novog prvaka Italije, Milana.
Mediji na Apeninskom poluostrvu su preneli da je nekadašnji reprezentativac Azura, koji ove sezone nije pružao partije od ranijih sezona, dogovorio uslove prelaska u Staru damu. Pirlo, koji je u Milanu proveo deset godina, ove sezone je odigrao samo 24 meča dresu roso–nera i uprava Milana se odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << proda iskusnog vezistu Torinezima.
Još nije poznato koliko će Pirlo da zarađuje u Juventusu, ali je izvesno da ovaj transfer može da ugrozi dolazak Alberta Akvilanija, oko koga se spekulisalo, tako da se očekuje da se on vrati u engleski Liverpul.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.