Pioli: Luka je dokazao da je igrač za Milan

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 11:03

Pioli: Luka je dokazao da je igrač za Milan

Stefano Pioli, trener Milana, bio je zadovoljan nastupom Luke Jovića uprkos poraza njegovog tima protiv Rena u drugom meču šesnaestine finala Lige Evrope (3:2).

Srpski napadač je postigao prvi gol svoje ekipe koja nije imala rešenje za het-trik heroja Benžamena Burigoa, ali je prošla u osminu finala nakon ubedljivog trijumfa u prvom meču u Milanu (3:0).

Italijanski stručnjak je pokazao da nije izgubio poverenje u Jovića, koji je u prethodnom kolu Serije A ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim na cedilu kada je naivno dobio crveni karton.

Dao mu je priliku od prvog minuta, na šta mu je Jović uzvratio golom u 22. minutu na asistenciju Tea Ernandesa. Nije sve bilo ni sjajno, pa je u 54. minutu skrivio penal kojim je omogućio francuskom predstavniku da se vrati u prednost.

"Jović ima sjajne kvalitete. Daje golove i upotpunjuje tim, a može da igra u paru sa Žiruom. Šteta zbog naivnosti u meču sa Moncom, ali Luka je dokazao da je igrač za Milan”, rekao je Pioli.

Jović je od dolaska u grad mode nastupio na 22 meča i postigao osam golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.