Pijetlović: Teško je posle toliko medalja igrati za peto mesto

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijetlović: Teško je posle toliko medalja igrati za peto mesto

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović izjavio je da je utakmica protiv Grčka bila psihički teška, ali da je važna pobeda.
Srbija je savladala Grčku 12:9 i u nedelju će protiv Italije igrati za peto mesto.

"Nismo navikli, teško je posle toliko medalja igrati za peto mesto, ali ovo je iskusna ekipa koja iz svega može da izađe sa glavom gore", rekao je Pijetlović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novinarima u Budimpešti.
Kada je u pitanju utakmica protiv Grčke, Pijetlović ističe da je bilo malo teže nego što su zamislili.
"Ipak, najvažnije je da se mi uigravamo. Zna se šta je naš glavni cilj ove godine i nastavljamo dalje", rekao je on i konstatovao da se osetio izostanak bolesnog brata Duška.
O meču sa Italijanima, gde će se za petu poziciju boriti olimpijski i svetski šampioni, kaže:
"Biće neizvesno sigurno, sa puno tenzije, nije za medalju, ali treba utakmicu odigrati maksimalno", istakao je Pijetlović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Nismo navikli, ovo je kao bračna kriza

Izvor: RTS, 24.Jan.2020

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je da je pobeda protiv Grčke bitna zbog mentalnog aspekta jer je ekipa posle sedam godina igrala utakmicu za plasman, a ne za medalju. Srbija će za peto mesto igrati protiv Italije od 16.00 u nedelju. ...

Nastavak na RTS...

Pijetlović i Dedović: Psihički teško, nismo navikli na ovo, grb Srbije najveći motiv

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović izjavio je da je utakmica protiv Grčka bila psihički teška, ali da je važna pobeda...Srbija je savladala Grčku 12:9 i u nedelju će protiv Italije igrati za peto mesto..."Nismo navikli, teško je posle toliko medalja igrati za peto mesto,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.