Pica i nutela?! Ovo su jele Barsine zvezde pre remija sa Malagom (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pica i nutela?! Ovo su jele Barsine zvezde pre remija sa Malagom (FOTO)

Procureo spisak obroka fudbalera katalonskog kluba

Kada se priča o profesionalnim sportistima i šta je potrebno kako bi neko nastupao na najvišem nivou nezaobliazna tema je pravilna ishrana, ali izgleda da na Kamp Nou veruju da je zdrava hrana precenjena, barem sudeći po spisku obroka koji su tražili igrači Barselone pre meča sa Malagom.

Skoro svi fudbaleri Barse su naručili pice, a mnogi od njih su uzeli i sendviče sa nutelom – nije nešto što bi se očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od straha i trepeta sportskog sveta. Svi su dobili i kolač i voćni jogurt od jagode, a i piće po izboru – uglavnom voda i sportske napitke poput Gejtorejda.

Ipak, najveći pobednik je Mark Andre Ter Štegen jer je kombinovao suši sa sendvičima sa nutelom.

El picnic del .@FCBarcelona_es que ha dado la vuelta al mundo http://t.co/UD461mdbnt pic.twitter.com/PfpHmhX0ux

Pitanje je da li je ovo standardan meni igrača katalonskog kluba ili je ovo razlog što Mesi i drugovi nisu imali nijedan precizan šut protiv Malage.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.