Petrušev će teško do NBA ugovora – Filadelfija dovela još jednog centra

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 10:12

Petrušev će teško do NBA ugovora – Filadelfija dovela još jednog centra

Američki košarkaš Montrez Herel ponovo je član Filadelfija Seventisiksersa.

Kako javlja Adrijan Vojnarovski, američki krilni centar i centar Montrez Herel ponovo je član Filadelfije.

On se u Sikserse vraća na jednogodišnji ugovor nakon što je sezonu završio upravo u ovom timu.

On je pred početak prošle sezone potpisao ugovor sa Filadelfijom i postizao 5,6 poena uz 2,8 skokova na 57 utakmica i uglavnom igrao na poziciji centra kao zamena za MVP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džoela Embida.

Herel je bio šesti igrač godine u sezoni 2019/20 kada je nosio dres Los Anđeles Klipersa, a igrao je i za Hjuston Roketse, Los Anđeles Lejkerse, Vašington Vizardse i Šarlot Hornetse.

On je 2015. godine bio pik druge runde kada je došao sa univerziteta Lujvil nakon čuvenog skandala zbog koga je Rik Pitino dobio otkaz, a FBI istraživao nepravilnosti poput podmićivanja i prostitucije pa oštro kaznio odgovorne ljude sa pomenutog univerziteta.

Herel je drugi centar koji je potpisao za Filadelfiju ove nedelje, posle Moa Bambe koji je stigao nakon otkaza u LA Lejkersima, što verovatno znači da u Siksersima nema mesta za Filipa Petruševa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.